Contul meu
Înscrieți-vă

Amplificator Phoenix Gold GX1200.1

Amplificator cu 1 canal, 1 x 500 / 800 / 1200 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), clasa D
Mai multe despre produs
Vă putem ajuta cu achiziția dvs
  • Puteți să ne returnați bunurile în termen de 14 zile
Amplificator Phoenix Gold GX1200.1
Tip

Amplificator Phoenix Gold GX1200.1

Phoenix Gold GX1200.6 este un amplificator de top cu 1 canal din cea de-a doua serie de modele GX de la Phoenix Gold. Amplificatoarele din seria GX ofera un sunet excelent, performanta ridicata si, in comparatie cu seria ZQ de top, dimensiuni compacte datorita celei mai moderne tehnologii digitale. Inginerii Phoenix Gold au încercat să combine avantajele sonore ale amplificatoarelor analogice audiofile cu avantajele celor digitale din seria GX. Într-un șasiu luxos din aluminiu periat, veți găsi componente de precizie și amplificatoare operaționale pentru cea mai înaltă calitate a sunetului și distorsiuni reduse. De asemenea, s-a pus mare accent pe disiparea căldurii și pe asigurarea unei temperaturi optime în interiorul amplificatorului datorită tehnologiei brevetate BFD (Balanced Flow Dissipation). Datorită acestui fapt, amplificatoarele din seria GX oferă ieșiri mari, distorsiuni minime și, în același timp, eficiență foarte ridicată fără supraîncălzire. Acest lucru permite instalarea versatilă chiar și în spații restrânse unde amplificatoarele analogice ar putea avea probleme. Instalarea ușoară și rapidă este asigurată nu numai de un panou cu o singură față pentru controlul și conectarea amplificatorului, ci și de conectori rapidi brevetați pentru o capacitate și fiabilitate mare de curent.

Principalele caracteristici ale amplificatorului Phoenix Gold GX1200.1

  • Amplificator clasa D cu 1 canal din cea de-a doua cea mai înaltă serie Phoenix Gold.
  • Șasiu din aluminiu periat cu logo PG rotativ pentru instalare variabilă.
  • Componente de top și amplificatoare operaționale pentru cea mai înaltă calitate a sunetului și distorsiuni reduse.
  • Cooler proiectat pe computer cu disipare excelentă a căldurii.
  • Cuplaje rapide brevetate pentru capacitate mare de curent și fiabilitate.
  • Protecție la suprasarcină termică încorporată, la scurtcircuit și la impedanță scăzută.
  • Panou de comandă și cablare a amplificatorului unilateral pentru o instalare ușoară și rapidă.
  • Selectarea intrărilor multiple permite amplificatorului să folosească semnalul de la o pereche de canale pentru a conduce mai multe canale fără utilizarea adaptoarelor.
  • Intrările selectabile echilibrate/neechilibrate permit cel mai bun transfer posibil de semnal și cel mai mic zgomot.
  • Opțiune de intrare la nivel înalt pentru o integrare ușoară OEM.
Număr de catalogGX1200.1
marcăPhoenix Gold
LegăturiPrezentare web oficială (engleză)
Numărul de canale de amplificareAmplificatoarele sunt împărțite în:
- Monoblocuri
- 2 canale
- 3 canale
- 4 canale
- 5 canale
- 6 canale
- multicanal

Fiecare canal este utilizat pentru alimentarea unui difuzor pentru tipul coaxial sau pe o parte dacă sunt difuzoare componente.

Amplificatoarele de tip monobloc sunt folosite în principal pentru subwoofere.

Cele 2 canale sunt potrivite atât pentru subwoofere, cât și, de exemplu, pentru perechea frontală de difuzoare dintr-o mașină.

3 canale este folosit pentru difuzoarele frontale sau posterioare + subwoofer.

Se folosesc 4 canale pentru difuzoarele față + spate sau 1 pereche de difuzoare + subwoofer.

6 sau 5 canale sunt folosite pentru 2 perechi de difuzoare + subwoofer, cel mai adesea.

Bridging înseamnă conectarea amplificatorului la o punte, folosind polul + de pe un canal și polul - de pe celălalt canal. În cele mai multe cazuri, aceasta este afișată ca „BRIDGED” pe amplificator.
1
Clasa energetică a amplificatoruluiAmplificatoarele sunt împărțite în două clase de bază: analogice și digitale . Amplificatoarele analogice (A/B) au cerințe de consum mai mari, dar de obicei au un sunet mai natural. Amplificatoarele digitale (D) au un consum semnificativ mai mic și o eficiență mai mare, dar sunetul poate să nu fie la fel de fidel ca la amplificatoarele analogice clasice. D
Putere RMS în 4 ΩPutere RMS la încărcarea difuzoarelor sau a subwooferului la 4 Ω. Puterea RMS este puterea constantă a amplificatorului și este unul dintre cei mai importanți parametri atunci când alegeți un amplificator. 1 x 500W
Putere RMS în 2 ΩPutere RMS la încărcarea difuzoarelor sau a subwooferului la 2 Ω. Puterea RMS este puterea constantă a amplificatorului și este unul dintre cei mai importanți parametri atunci când alegeți un amplificator. 1 x 800W
Puterea RMS în 1 ΩPutere RMS atunci când subwoofer-ul este încărcat la 1 Ω. Puterea RMS este puterea constantă a amplificatorului și este unul dintre cei mai importanți parametri atunci când alegeți un amplificator. Când este conectat la 1 Ω, poate apărea o încălzire semnificativă a amplificatorului. 1 x 1200W
Filtru trece-jos (LPF)LPF / LP sau „filtru trece jos” oferă posibilitatea de a regla amplificatorul folosind un potențiometru astfel încât banda inferioară să redă doar frecvențele dintr-o anumită bandă de care aveți nevoie. Acest filtru este folosit pentru a regla intervalul de frecvență pentru subwoofer, astfel încât să nu supraîncărce sau să distorsioneze sunetul.

Exemplu:
Amplificatoarele au cel mai adesea un LPF de la 20 la 300 Hz. Vă recomandăm să setați acest potențiometru în intervalul 45-80 Hz.
50 - 250 Hz
Gama de frecventeCapacitatea amplificatorului de a reproduce semnalul de la cea mai joasă frecvență la cea mai mare = reproduce fidel sunetul într-o anumită bandă de frecvență.

Profesional:
În intervalul de frecvență de la 40 la 16.000 Hz, se găsesc marea majoritate a fundamentale și harmonice (armonici) ale tuturor instrumentelor muzicale. Suntem interesați de cursul presiunii sonore radiate în acest interval de frecvențe atunci când sistemul de difuzoare este alimentat cu putere constantă. Numim acest curs caracteristica de frecvență, care ne spune nivelul presiunii sonore radiate în decibeli (dB) în funcție de frecvență. Caracteristica de frecvență a unui difuzor sau a unui sistem de difuzoare poate fi exprimată cel mai succint printr-un grafic.

În mare parte, însă, caracteristica frecvenței este indicată prin indicarea toleranței maxime a presiunii sonore în intervalul de frecvență dat, de exemplu, 50 până la 15.000 Hz -+ 6 dB. Deoarece caracteristicile de frecvență ale difuzoarelor și sistemelor în general sunt destul de inegale, unii producători nici măcar nu specifică această toleranță maximă a presiunii sonore în decibeli în cataloagele lor din motive de prestigiu. Datele sărăcite în acest fel sunt, din păcate, lipsite de valoare. Ceea ce este valabil este că producătorul oferă un sistem de difuzoare cu o gamă de frecvență de la 30 la 20.000 Hz, dacă este îngrijorat să afirme denivelarea maximă a presiunii sonore în acest interval, deoarece poate avea o toleranță de, de exemplu, + - 20 dB.

Neuniformitatea sau ondularea curbei de frecvență în sistemele de difuzoare bune pentru performanțe muzicale de înaltă calitate nu trebuie să depășească +-3 dB în banda de 80 până la 12.000 Hz și +-6 dB în banda de 40 până la 16.000 Hz. Denivelările mai mari epuizează sau accentuează deja anumite zone tonale, ceea ce poate provoca distorsiuni audibile sau chiar tulburătoare. Proporția dintre tonurile fundamentale și armonicile superioare se schimbă, de asemenea, schimbând culoarea sunetului, iar instrumentele muzicale individuale, precum și întreaga imagine muzicală sună nenatural.
15 - 250 Hz
Distorsiune armonică (THD)Distorsiunea armonică totală indică cât de mult este distorsionat semnalul de intrare în amplificator. Distorsiunile apar ca armături conținute în semnalul de ieșire. Proporția părților inițial absente ale semnalului este dată ca procent, valorile tipice sunt între 0,001% și 0,5%.

Distorsiunea este măsurată în banda lor de putere. Dacă depășește limita de 0,7% de la o anumită putere, este valoarea puterii de ieșire a amplificatorului dat, de la care nu mai rulează fără distorsiuni și de la care distorsiunea crește de obicei abrupt, astfel încât orice creștere ulterioară a puterii nu se poate conta. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât mai bine.
< 0,05%
Raportul semnal-zgomotRaportul semnal-zgomot înseamnă că semnalul de ieșire conține întotdeauna zgomot. Raportul semnal-zgomot exprimă cât de mult din acest zgomot este comparat cu semnalul util. Este dată așa-numita valoare A, care nu ia în considerare frecvențele profunde și foarte înalte. Aceasta corespunde caracteristicii auzului uman, care nu este atât de sensibil la frecvențele profunde, în special sub 1 kHz. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât amplificatorul este mai bun. > 100 dB
Sensibilitate de intrarePentru ca amplificatorul să-și îndeplinească funcția corect, este nevoie de un semnal de intrare de un anumit nivel, care este diferit pentru radiourile auto. Se măsoară în „Volți” (de exemplu, 2 V, 4 V etc.) Cu cât valoarea la ieșirea preamplificatorului sau a radioului auto este mai mare, cu atât sunt mai puține solicitări pentru puterea amplificatorului. Totuși, amplificatorul trebuie să permită această sensibilitate de intrare și, din acest motiv, această valoare este dată și pentru amplificator. 0,4 - 10 V
Intrări de nivel înaltIntrarea de nivel înalt de pe amplificator permite conectarea direct la difuzoarele existente în mașină fără achiziționarea suplimentară a unui adaptor extern înalt/jos. Echipament important în cazul instalării unui amplificator pe un radio auto original. da
Pornire și oprire automatăAceastă funcție vă permite să porniți automat amplificatorul. da
Valoarea siguranțelor de pe amplificatorDin valoarea siguranțelor de pe amplificator, puteți obține o imagine fidelă a performanței reale a amplificatorului. 80 A
Dimensiunile amplificatorului294 x 165 x 51 mm

Comentarii privind produsul

Evaluare

Evaluarea generală
0 %
Nimeni nu a evaluat produsul încă
Evaluați produsul:
Întrebați-ne
Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a vă trimite un răspuns.