Contul meu
Înscrieți-vă

Produse noi de la ADBL

ADBL este un brand care a luat naștere abia în 2016, dar progresul pe care l-a făcut este ceva ce puține branduri din întreaga lume au reușit să facă. ADBL este, de departe, cel mai mare și cel mai cunoscut brand din Polonia în prezent. Datorită raportului excelent preț/performanță, produsele sale au devenit foarte populare de-a lungul anilor și în țara noastră. Nici noi înșine nu ne așteptam la un asemenea succes de vânzări, ceea ce de fapt dovedește și confirmă faptul că pentru bani relativ puțini primești o mulțime de produse de calitate. În acest an, ADBL va deschide în sfârșit un nou sediu la periferia Varșoviei, unde dezvoltarea, producția și depozitarea vor avea loc, toate într-un singur loc. De asemenea, compania se preocupă de condițiile de lucru ale angajaților săi, motiv pentru care noul sediu va include un centru de fitness mare și alte facilități generoase pe care le vor folosi angajații. Noi, în calitate de cei mai mari și exclusiviști distribuitori ai acestui brand din țară, suntem invitați la ceremonia de deschidere și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim un „reportaj de la inaugurare”, care este planificat pentru această vară. Înainte de mutarea aglomerată în noua clădire principală, ADBL aduce pe piață mai multe produse noi, care vor fi utilizate pe scară largă în viitor. Unele dintre ele sunt deja în stoc și așteptăm o altă parte chiar la sfârșitul lunii mai. În legătură cu noile produse, am actualizat întreaga noastră gamă de produse, unde prețurile au fost ușor reduse pentru majoritatea produselor.

Prezentarea noutăților ADBL

  • Detergent concentrat ADBL APC Typhoon - Un produs foarte puternic și versatil pentru îndepărtarea celei mai dificile murdării de pe suprafețele din plastic și vinil și de pe tapițeria textilă. Ideal, de asemenea, ca pre-spălare și pe exteriorul mașinii. Degresează temeinic și spumează suficient pentru a pătrunde rapid în suprafață și a îndepărta murdăria. Este delicat cu tractul respirator uman. Conține solvenți naturali de citrice cu un parfum plăcut. Produsul este disponibil în 3 mărimi:  500 ml, 1 litr și un pachet economic mare de 5000 ml.
  • ADBL WSR pentru îndepărtarea petelor de apă dură - un agent eficient și puternic pentru îndepărtarea depunerilor minerale și a petelor de apă dură de pe vopsea, sticlă și materiale plastice. Conține acizi care acționează în mod sinergic pentru a pătrunde eficient și a îndepărta depunerile minerale, contribuind în același timp la menținerea suprafeței curate. Ideal pentru curățarea acoperirilor ceramice. Produsul poate fi achiziționat în ambalaj de 500 ml, 1 litr sau într-un ambalaj convenabil de 5litri.
  • ADBL Wheel Warrior Gel pentru curățarea roților - Detergent acid potrivit pentru îndepărtarea murdăriei de pe jantele din oțel și aluminiu vopsit (dar nu și de pe jantele din aluminiu lustruit). Formula sa specială de gel garantează o eficiență ridicată în îndepărtarea depunerilor minerale, a grăsimii și a ruginii. Vâscozitatea ridicată a produsului asigură o penetrare optimă în murdărie. Poate fi comandat în ambalaje de ​​​​​​​500 ml, 1000 ml sau 5000 ml.
  • Decapant pentru asfalt ADBL Tar Remover Thixotropic - formulă foarte eficientă cu uleiuri naturale de citrice pentru îndepărtarea cu succes a gudronului și a asfaltului. Eficacitatea și proprietățile sale de aderență ridicată fac curățarea mult mai ușoară. Este sigur pentru suprafețele autoturismelor și, de asemenea, potrivit pentru curățarea grăsimii din cavitățile ușilor și din ramele ușilor. Este disponibil în ambalaje de​​​​​​​ 500 ml, 1 litr sau într-un ambalaj mare și convenabil de 5000 ml.
  • Disc de lustruire ADBL Roller Polish DA 125 (Green) - disc de lustruire de duritate medie, potrivit pentru mașinile de lustruit cu acțiune dublă, care funcționează eficient cu toate tipurile de paste de lustruit. Spuma de cea mai bună calitate și fabricarea de precizie asigură un nivel excelent de lustruire a vopselei. Zona Velcro mai mare (decât diametrul manșonului) permite fixarea și detașarea foarte rapidă a discului. Forma conică a marginii laterale asigură o eficiență maximă combinată cu o siguranță perfectă.
  • Carbon ADBL Roller Carbon Brushes for DA09125 - Set de 2 carburi de schimb pentru rolele ADBL D09125-01. Orice mecanic cu abilități medii le poate înlocui.
  • ADBL Roller Backing Plate 75mm for DA09 - Disc de uzură de 75 mm cu găuri de aer. Compatibil cu rola ADBL D09125-01.
  • ADBL Roller Backing Plate 125mm for DA09 - Discul de uzură de 125 mm cu găuri de aer. Compatibil cu rola ADBL D09125-01.
  • 9 noi dispozitive de împrospătare a aerului ADBL - ADBL Magic Mist Fig ForestADBL Magic Mist Goji Berries FusionADBL Magic Mist Ice FreshADBL Magic Mist Mojito CocktailADBL Magic Mist Pomegranate JuiceADBL Magic Mist Sunny PeachADBL Magic Mist Sweet MangoADBL Magic Mist Sandalwood HarmonyADBL Magic Mist Vanilla Touch.
Autor: Ing. Karel Šudák
Copierea fotografiilor sau a textului este interzisă! Toate drepturile rezervate.

Articole similare

Noutăți de la Eco-friendly Cleantle
Brandul, care se concentrează pe produse super ecologice și biodegradabile, aduce o gamă de produse noi pentru 2024. Este încă un brand tânăr, Cleantle.
Continuă să citești

Comentarii la articol