Contul meu
Înscrieți-vă

Produse noi ValetPRO

ValetPRO a fost una dintre primele mărci de cosmetice auto pe care am început să le importăm direct din Marea Britanie. La vremea respectivă (în jurul anului 2016) era unul dintre cele mai ieftine și foarte popular. În competiția acerbă de astăzi din partea altor mărci, ValetPRO nu o are atât de ușor, motiv pentru care am salutat și ne bucurăm să o vedem venind pe piață cu mai multe produse noi. Pentru a rămâne competitivi, am reușit să negociem prețuri mai bune, mai avantajoase. Și de aceea suntem foarte fericiți că am putut proceda la o reducere generală a prețurilor pentru această marcă. Marca ValetPRO este populară în rândul clienților noștri pentru perii de detailing, precum și pentru unul dintre cele mai bune produse de curățare a covoarelor și țesăturilor, Classic Carpet Cleaner, și multe alte produse. Vom stoca treptat produse cu etichete noi, mai moderne și mai clare.

Noutăți ValetPRO 2024

  • Șamponul  ValetPRO Ceramic Shampoo - un șampon care a fost dezvoltat folosind agenți spumanți lubrifianți de lux. Acesta va permite mănușii de spălare să alunece fără efort pe suprafața vopselei autovehiculului dumneavoastră, oferind o performanță fantastică de curățare. De asemenea, ingredientele active sporesc strălucirea și mențin impermeabilitatea între spălările regulate. Stratul ceramic protector al șamponului ValetPRO Ceramic Shampoo se aplică rapid și uniform, permițând apei și detergentului să se clătească ușor, îmbunătățind procesul de uscare a vehiculului. Se diluează într-un raport de 15 ml de șampon la 5 litri de apă. Este oferit în volume de 1000 ml și 5000 ml.
  • ValetPRO Snow Seal - strat de acoperire special formulat pentru utilizarea cu dispozitivul de spumă și cu mașina de spălat cu presiune. Snow Seal "învăluie" autovehiculul dvs. cu un strat hidrofob durabil care are ca rezultat o scurgere remarcabilă. Aplicarea nu poate fi mai ușoară - pur și simplu pulverizați pe un vehicul curat la diluția indicată, clătiți și apoi uscați. Snow Seal lasă, de asemenea, un finisaj impresionant de lucios. Poate fi comandat în pachete de​​​​​​​ 1000 ml sau 5000 ml.
  • ValetPRO Small Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) - peria mai mică cu peri sintetici moi, dar rigizi, este excelentă pentru îndepărtarea murdăriei. Este potrivită pentru a fi utilizată la îndepărtarea prafului și a murdăriei din zonele de pe și din jurul tabloului de bord. Perii rezistenți la substanțe chimice asigură o durată lungă de viață a periei, gata să îndeplinească sarcini de nenumărate ori.
  • ValetPRO Large Wooden Handle Dash Brush (Chemical resistant) - peria mai mare, cu peri sintetici moi, dar rigizi, este excelentă pentru îndepărtarea murdăriei. Este potrivită pentru îndepărtarea prafului și a murdăriei din zonele de pe și din jurul tabloului de bord. Cu peri rezistenți la substanțe chimice, vă va servi pe termen lung și în mod repetat în timp ce lucrați la mașina dvs.
  • Odorizant auto ValetPRO Cherry Air Freshener
  • Odorizant auto ValetPRO Bubble Gum Air Freshener
  • Odorizant auto​​​​​​​ ValetPRO Blue Water Air Freshener
Autor: Ing. Karel Šudák
Copierea fotografiilor sau a textului este interzisă! Toate drepturile rezervate.

Articole similare

Noutăți de la Eco-friendly Cleantle
Brandul, care se concentrează pe produse super ecologice și biodegradabile, aduce o gamă de produse noi pentru 2024. Este încă un brand tânăr, Cleantle.
Continuă să citești

Comentarii la articol