Contul meu
Înscrieți-vă

Difuzoare ESB Audio 3.65

difuzoare full range / midrange, Ø 65 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 83 dB (1W/1m), adâncimea de montare 36 mm
Mai multe despre produs
Vă putem ajuta cu achiziția dvs
  • Puteți să ne returnați bunurile în termen de 14 zile
Difuzoare ESB Audio 3.65

Difuzoare cu gamă completă ESB 3.65

Sistemul de difuzoare ESB Seria 3000 (Tremila) a fost dezvoltat și asamblat cu mare angajament pentru cercetarea materialelor și soluțiilor tehnice de cel mai înalt nivel. Difuzoarele high-end din seria ESB 3000 oferă o gamă largă de 100 până la 22000 Hz și, prin urmare, vor înlocui atât difuzoarele midrange, cât și cele pentru tweeter. Este cunoscut faptul că diafragmele din hârtie reprezintă cea mai bună combinație de ușurință, rigiditate și capacitate. a unui con pentru a amortiza orice vibrații și distorsiuni nedorite. Hârtia este un material popular pentru proprietățile sale excelente de sunet și este rezistentă la apă datorită unui polimer dezvoltat exclusiv la ESB. Tratamentul nu schimbă aspectul și parametrii difuzorului precum polimerii strălucitori, care adaugă o cantitate semnificativă de masă membranei în sine și modifică semnificativ rezultatul sunetului. Tratamentul ESB protejează membrana de umezeală și picurare de apă, precum și de stropii accidentale pe partea din față a membranei. Cauciucul de suspensie Perbunan asigură dubla funcție de amortizare ridicată și stabilitate laterală excelentă. Aceasta înseamnă că diafragma este „forțată” să se miște doar pe verticală, eliminând mișcările laterale care ar putea provoca contactul cu bobina și magnetul. Bobina de 25 mm a wooferului folosește un suport și o înfășurare din aluminiu cu tehnologie de sârmă de cupru cu dublu strat cu miez de aluminiu. Cosul din plastic ABS ranforsat cu fibra de sticla a fost conceput pentru a obtine o rigiditate maxima la torsiune, dar in acelasi timp sa ofere o rezistenta minima la trecerea aerului impins de membrana din spatele acesteia. Acest lucru este clar vizibil din numeroasele rigidizări și nervuri. Coșul și rigiditatea acestuia joacă un rol vital în echilibrarea bobinei în circuitul magnetic. Un factor la fel de important este amortizarea acestei componente, deoarece coșurile metalice tind adesea să rezoneze și acest lucru schimbă semnificativ rezultatul final al sunetului difuzorului. Materialul folosit, pe lângă faptul că nu este atât de sensibil la schimbările termice, este neinflamabil și, mai ales, complet rezistent la rezonanțe. În plus, coșul din plastic ABS permite un cuplu de forță de strângere mai bun decât cadrele tipice din oțel presat și asigură că bobina mobilă rămâne bine centrată în câmpul magnetic. Difuzoarele sunt echipate cu un motor cu magnet de neodim clasa N42, care asigura un control mai usor al puterii aplicate difuzorului precum si eficienta excelenta a acestuia. Părțile metalice ale motorului folosesc oțel cu conținut scăzut de carbon și au fost proiectate pentru a obține o saturație magnetică maximă. Acest lucru garantează cei mai buni parametri electroacustici, deoarece curenții turbionari creați de mișcarea membranei sunt în mare măsură suprimați.

Despre marca ESB Audio

Istoria ESB Audio datează din 1972, când acest brand italian a fost fondat oficial. ESB audio este unul dintre cei mai renumiți producători de sisteme de difuzoare din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, iar de-a lungul istoriei lor bogate au lansat multe tehnologii inovatoare și multe produse audio pentru casă de ultimă generație care au obținut un succes uriaș la nivel mondial. Pe baza experienței acumulate, în 1984, inginerii ESB au început să se angajeze în cercetări menite să optimizeze sunetul în mediul auto, iar doi ani mai târziu au început producția primelor difuzoare auto. Datorită succesului mare, ESB a început să se concentreze din ce în ce mai mult pe industria auto și provocările sale solicitante. Car Audio devine un fenomen al vremii, iar în 2005 a fost înființată o școală axată exclusiv pe sunetul vehiculelor în orașul Aprilia, unde își are sediul ESB. Atunci a fost luată decizia finală de a părăsi lumea audio de acasă și de a se concentra exclusiv pe sistemele de sunet pentru vehicule. În prezent, ESB aparține companiei italiene Apex Group împreună cu producătorul american de amplificatoare audiofile și procesoare DSP Zapco. In oferta veti gasi mai multe modele de linii de boxe, conduse de sistemul super high-end Diecimila cu trei cai, care reprezinta probabil cea mai buna calitate si cele mai scumpe boxe auto de pe piata in prezent. Și aceasta este misiunea principală a audio ESB. Pentru a produce difuzoare de cea mai înaltă calitate, concentrate pe un sunet fidel, care să permită utilizatorului să reproducă așa cum a intenționat interpretul. Exact conform sloganului companiei „La fel ca live”.

Număr de catalogESB 3.65
marcăESB Audio
LegăturiPrezentare web oficială (engleză)
Tipul difuzoruluiDifuzoare coaxiale:
Difuzoarele coaxiale se caracterizează printr-un așa-numit design all-in-one. Tweeterul și difuzorul de bas mediu sunt într-un singur coș. Avantajul este asamblarea mai simplă, dar datorită conexiunii sau apropierea benzilor dintr-un difuzor, calitatea sunetului va fi de obicei redusă. De regulă, în mijlocul difuzorului de bas mediu, există un tweeter a cărui bobină funcționează în al doilea spațiu de aer al circuitului magnetic comun. Difuzorul coaxial cu trei căi este format dintr-un difuzor de bas mediu, un difuzor central și un tweeter separat în față pe un fascicul special.

Difuzoare componente:
Difuzoarele componente se caracterizează printr-o împărțire în benzi de frecvență individuale, înalte + medii bas + sau. trupa de bas. Difuzoarele individuale pot fi amplasate complet separat, ceea ce are ca rezultat un sunet și o performanță acustică mai bune. În marea majoritate a cazurilor de difuzoare componente, este furnizat și un crossover extern, care împarte treble, middle/mid-bass, iar în trei benzi banda de bas sau permite setarea nivelului de decibeli al tweeter-ului (de exemplu, +2 dB, 0 dB, -2 dB), a abruptului (de exemplu, 6dB/oct. 12dB/oct.) sau conexiune activă sau bi-amp.
În bandă largă
Putere RMSPuterea RMS a difuzorului este puterea constantă a întregului sistem, nu doar a unui difuzor sau a unei părți. Aceasta este și performanța utilizării continue a difuzoarelor. Dacă puterea RMS este depășită pentru o perioadă lungă de timp, difuzoarele pot fi deteriorate ireversibil! 60 W
Putere MAXPerformanță de vârf , pe care difuzorul o poate reda pentru un moment (aproximativ 0,5 s), de exemplu atunci când bate tobe într-o melodie. Dacă puterea maximă este depășită, difuzoarele vor fi de obicei deteriorate! 120 W
Sensibilitate (1W/1m)Sensibilitatea, sensibilitatea sau eficiența vorbitorului.

Sensibilitatea difuzoarelor este dată în decibeli (dB) și, în termeni simpli, înseamnă că cu cât valoarea este mai mare, cu atât sunt mai mici cerințele asupra puterii amplificatorului. Aceasta este o evaluare de facto a modului în care un difuzor convertește wați în sunet. Evaluările de sensibilitate sunt în nivelul de zgomot măsurat la 1 metru de difuzor folosind 1 W (watt de putere) sau folosind 2,83 volți la sursă la 1 metru.

Un nivel mai mare de decibeli înseamnă că difuzorul este mai puternic cu mai puțină putere. Pentru fiecare creștere cu 3 dB a sensibilității, difuzorul necesită jumătate din putere pentru a reproduce același volum. De exemplu, dacă un difuzor de 88 dB are nevoie de 100 de wați pentru a produce un anumit volum, atunci un difuzor cu o sensibilitate de 91 dB are nevoie de doar 50 de wați pentru a ajunge la același volum.
83 dB
ImpedantaImpedanta - masurarea rezistentei electrice. Atunci când cumpărați difuzoare, este important să vă asigurați că impedanța se potrivește cu amplificatorul sau stereo auto pe care îl utilizați.

Exemplu:
Un difuzor de 2 ohmi nu poate fi conectat la un amplificator care este stabil doar până la 4 ohmi! Un difuzor de 4 ohmi poate fi utilizat cu ușurință cu un amplificator care este stabil până la 2 ohmi. Cea mai comună impedanță a difuzorului astăzi este de 3 - 4 ohmi.
4 Ω
Gama de frecventeCapacitatea difuzoarelor de a reda un semnal de la cea mai joasă frecvență la cea mai mare sau capacitatea difuzorului de a reproduce fidel sunetul într-o anumită bandă de frecvență.

Profesional:
În intervalul de frecvență de la 40 la 16.000 Hz, se găsesc marea majoritate a fundamentale și harmonice (armonici) ale tuturor instrumentelor muzicale. Suntem interesați de cursul presiunii sonore radiate în acest interval de frecvențe atunci când sistemul de difuzoare este alimentat cu putere constantă. Numim acest curs caracteristica de frecvență, care ne spune nivelul presiunii sonore radiate în decibeli (dB) în funcție de frecvență. Caracteristica de frecvență a unui difuzor sau a unui sistem de difuzoare poate fi exprimată cel mai succint printr-un grafic.

În mare parte, însă, caracteristica frecvenței este indicată prin indicarea toleranței maxime a presiunii sonore în intervalul de frecvență dat, de exemplu, 50 până la 15.000 Hz -+ 6 dB. Deoarece caracteristicile de frecvență ale difuzoarelor și sistemelor în general sunt destul de inegale, unii producători nici măcar nu specifică această toleranță maximă a presiunii sonore în decibeli în cataloagele lor din motive de prestigiu. Datele sărăcite în acest fel sunt, din păcate, lipsite de valoare. Ceea ce este valabil este că producătorul oferă un sistem de difuzoare cu o gamă de frecvență de la 30 la 20.000 Hz, dacă este îngrijorat să afirme denivelarea maximă a presiunii sonore în acest interval, deoarece poate avea o toleranță de, de exemplu, + - 20 dB.

Neuniformitatea sau ondularea curbei de frecvență în sistemele de difuzoare bune pentru performanțe muzicale de înaltă calitate nu trebuie să depășească +-3 dB în banda de 80 până la 12.000 Hz și +-6 dB în banda de 40 până la 16.000 Hz. Denivelările mai mari epuizează sau accentuează deja anumite zone tonale, ceea ce poate provoca distorsiuni audibile sau chiar tulburătoare. Raportul dintre tonurile fundamentale și armonicile superioare se schimbă, de asemenea, schimbând culoarea sunetului, iar instrumentele muzicale individuale, precum și întreaga imagine muzicală sună nenatural.
100 - 22000 Hz
Diametrul difuzorului full-range65 mm
Adâncimea de instalare a difuzorului full-range36 mm
Materialul diafragmei difuzorului full-rangeHârtie presată
Crossover de frecventa inclus in pachetCrossover-ul este o parte importantă a tuturor difuzoarelor de facto. Un crossover conține de obicei diferite valori ale rezistenței, dimensiuni ale bobinei și tipuri de condensatoare care modifică fundamental sunetul. Descriem mai jos pentru ce sunt prezența la vot.

Difuzoare componente:
Un crossover face parte din fiecare sistem de difuzoare cu componente de calitate. Sarcina acestuia este de a asigura distribuția frecvențelor pe care amplificatorul le produce în întregul spectru acustic de frecvențe astfel încât fiecare dintre difuzoare să primească doar acea parte a benzii pe care o poate reda optim din punct de vedere al eficienței și distorsiunii minime.

Difuzoare coaxiale:
În cele mai multe cazuri, difuzoarele coaxiale au un crossover simplu (6dB/oct.) format dintr-un condensator la tweeter.
Nu
Grile de acoperire incluse in pachetGrile de acoperire originale în ambalajul difuzorului. Nu
Pret pentruDacă prețul este pentru o pereche, pachetul include întotdeauna 2 bucăți din toate, de exemplu 2x mid-bass, 2x tweeter și 2x crossover. Puțini

Comentarii privind produsul

Evaluare

Evaluarea generală
0 %
Nimeni nu a evaluat produsul încă
Evaluați produsul:
Întrebați-ne
Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a vă trimite un răspuns.