Contul meu
Înscrieți-vă

Lumină de inspecție Unilite SLR-1000

Lampă de lucru foarte puternică, 1000 lumeni + 300 lumeni
Mai multe despre produs
Vă putem ajuta cu achiziția dvs
Lumină de inspecție Unilite SLR-1000
TipActualizat

Lumină de inspecție Unilite SLR-1000

Unilite SLR-1000 este o lampă de lucru compactă reîncărcabilă prin USB care are o putere maximă de 1000 de lumeni de lumină LED COB. Aceasta oferă încărcare rapidă prin USB Type-C. În plus față de lumina principală, SLR-1000 are, de asemenea, o lanternă LED suplimentară în partea de sus cu o putere maximă de 300 de lumeni de lumină LED Cree. Un buton pe partea laterală controlează toate funcțiile luminii cu o singură apăsare pentru a porni lumina, comutând între lumina de sus și cea principală.

Bateria, durata de viață a bateriei și capacitatea de reîncărcare a Unilite SLR-1000

Cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 3,7V 5200mAh, SLR-1000 are o autonomie de până la 4 ore la setările maxime. Bateria poate fi ușor reîncărcată prin conectarea cablului de încărcare în portul USB Type-C de pe o parte a lămpii și prin introducerea celuilalt capăt în portul USB sau într-un adaptor USB adecvat. În timpul încărcării, cele patru indicatoare de încărcare de pe spate vor arăta progresul încărcării, cu un indicator luminos care clipește înainte de a începe să lumineze și un alt indicator luminos care clipește până când toate cele patru LED-uri sunt permanent aprinse, ceea ce se va întâmpla după aproximativ 6 ore și 30 de minute de încărcare completă.

Echipamentul și caracteristicile lămpii Unilite SLR-1000

Cele patru LED-uri indicatoare se vor aprinde și atunci când lumina superioară este aprinsă pentru a arăta puterea rămasă a bateriei la puterea curentă. Cele patru LED-uri principale au o putere de 95 până la 100%, trei LED-uri au o putere de 65 până la 95%, două LED-uri au o putere de 35 până la 65%, un LED este de 15 până la 35%, iar un LED intermitent este mai mic de 15%. SLR-1000 poate fi utilizat și fără a fi ținut în mână, datorită mânerului rotativ la 180°. Acesta poate fi poziționat la unghiuri de până la 45° ca suport plat pentru a fi utilizat pentru montarea liberă sau pe suprafețe magnetice, atașat la un trepied sau scos pentru a fi utilizat ca un cârlig de agățat cu atașament articulat (de exemplu, pentru a fi plasat pe o țeavă). Corpul de iluminat este fabricat din material superrezistent cu un spate din policarbonat galben strălucitor pentru o durabilitate, rezistență și vizibilitate sporite.

Moduri de funcționare

  • Lumină principală, mod ridicat: 1000 lumeni, 4 ore, rază de acțiune a fasciculului de 40 m.
  • Lumina principală, modul mediu: 450 lumeni; 7 ore, rază de acțiune de 25 m.
  • Lumină principală, mod scăzut: 40 lumeni; 84 ore, rază de acțiune de 7 m.
  • Lumină superioară, mod înalt: 300 lumeni; 13 ore, raza de acțiune a fasciculului 100 m.
  • Lumină superioară, mod scăzut: 80 de lumeni; 48 de ore, rază de acțiune 47 m.

Caracteristici principale

  • Flux luminos: până la 1000 de lumeni.
  • LED: 4 x LED COB alb principal / 1 x LED Cree alb.
  • Raza de acțiune: până la 100 m.
  • Timp de funcționare: până la 84 de ore timp de funcționare.
  • Baterie integrată: baterie litiu-ion 3,7 V 5200 mAh încorporată.
  • Timp de încărcare: 6 ore și 30 de minute.
  • Dimensiuni: 55 x 130 x 48 mm (pliat) / 240 x 55 x 40 mm (desfășurat).
  • Greutate: 320 g.
  • Rezistent la apă și praf conform standardului IPX5.

Despre brand

Unilite este lider de piață în ceea ce privește luminile de lucru și iluminatul detaliat în Marea Britanie. Compania a fost înființată în 1981 și în acest timp și-a perfecționat produsele până la perfecțiunea absolută. Produsele Unilite sunt extrem de durabile în comparație cu concurența. Lanternele Unilite pot rezista la manipulări foarte dure, la diverse căderi, apă, praf etc. Trăsătura lor distinctivă este designul verde-negru, care nu numai că arată bine, dar este și foarte practic din punct de vedere al siguranței. Oricine poate vedea farul verde țipător de pe capul dvs. și nu ne referim la momentul în care îl căutați în atelier sau garaj. Unilite este specializată în lanterne portabile, faruri practice, lumini de lucru puternice și lumini hexagonale pentru mai mult decât detalii. Printre ajutoarele super practice, merită menționate noile lor lanterne care se pot încărca wireless. Îți iei lanterna de pe cap, o pui pe încărcătorul wireless și în câteva ore ești încărcat!

Număr de catalogSLR-1000
marcăUnilite
LegăturiPrezentare web oficială

Comentarii privind produsul

Evaluare

Evaluarea generală
100 %
2 clienții au evaluat
Evaluați produsul:

    Întrebați-ne
    Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a vă trimite un răspuns.